Beszédek

Húsvéti beszélgetés Imrényi Tibor atyával
Beszélgetés Imrényi Tibor atyával, a szegedi Szent György nagyvértanú templom parochusával Krisztus feltámadásáról, hitről, személyes megtérésről, az egyetemi évekről, papi pályáról, az Odigitria könyvekről, a modern kor kihívásairól…

Húsvéti beszélgetés (Nem elérhető)

Imrényi Tibor lelkész prédikációja az Előreszentelt Adományok Liturgiáján

Április 10-én, a Nagyböjt 4. hete szerdájának estéjén, a budapesti Nagyboldogasszony ortodox templomban Imrényi Tibor lelkész, szegedi parochus végezte az Előreszentelt Adományok Liturgiáját. Prédikációjában a Nagyböjt idején mondott, Szíriai Szent Efrém neve alatt fennmaradt ima szavainak jelentését és lelkületét magyarázta el az egybegyűlt híveknek.

Imrényi Тibor lelkész prédikációja (Nem elérhető)

Egyházközségünk lelkésze a Kontakt Rádió adásában

A budapesti Kontakt Rádió munkatársa, Dr. Szigeti Jenő meghívására, egyházközségünk lelkésze, Tatárka Krisztián Kirill szerepelt az “Emberöltők talapzatán” c. műsor április 15-i adásában. A beszélgetés az egyetemes ortodoxia történetéről, és a magyarországi ortodox közösségek – szerbek, románok, görögök, magyarok múltjáról és örökségéről szólt.

Az adás teljes terjedelmében meghallgatható honlapunkon. Köszönetet mondunk a Kontakt Rádiónak, hogy lehetővé tette az adás közzétételét.

Emberöltők talapzatán (Nem elérhető)